Rosalie&Matthijs

Toen Rosalie en Matthijs bijna een jaar geleden bij mij een aanvraag deden voor het fotograferen van hun herfst bruiloft maakte mijn hart een sprong; want herfst is by far mijn favoriete seizoen om te fotograferen. We spraken af en er bleek een hele fijne klik te zijn, wat een oprechte, liefdevolle mensen én met prachtige trouwplannen!

En nee toen wisten we allemaal nog niet wat ons te wachten stond, maakten we nog lachend een paar foto’s tijdens de shoot op vliegbasis Soesterberg ‘voor als de bruiloft door C niet door zou kunnen gaan’ maar dat ging niet gebeuren, we zouden dan een half jaar verder zijn, no way! Maar helaas werden ook jullie tot het uiterste gedreven om alle plannen steeds opnieuw te wijzigen en zelfs tot op 3 dagen voor jullie bruiloft moest alles weer omgegooid worden. Maar getrouwd werd er, de liefde zou gevierd gaan worden!

Om half 8 belde ik aan bij Rosalie en belande in een warm welkom van haar lieve familie. Rosalie haar moeder had met veel oog voor detail in de achtertuin de schommel aangekleed met prachtige bloemen en zelfs met man en macht iedereen uit de buurt van de paddestoelen in het gras gehouden. We maakten dan ook op deze plek al zoveel mooie foto’s dat er genoeg tijd over was om rustig nog even te ontbijten en een kop thee te drinken. Iris van Films by Haven was er inmiddels ook en samen gingen we op pad voor de fotoshoot. De omgeving Leerdam/Culemborg barst van de fotogenieke plekken en hoe ontzetten genieten was het om dan een filmende sidekick in de auto te hebben die op dezelfde momenten ook van haar stoel stuitert van enthousiasme (ja over rode klimop, maisvelden, boomgaarden en oude straatjes).

Na het ontvangst en lunch met de gasten bij Vrij in Culemborg vertrokken een aantal gasten richting Beesd voor de kerkelijke inzegening en een deel van de gasten bleef op locatie via een live stream mee kijken.

Na een prachtige kerkdienst werd er geproost en volgden er dierbare bijdragen van vrienden en familie. Tijdens het diner kreeg ik een plek aan tafel en mocht ik meegenieten van alle met zoveel zorg gemaakte ‘stukjes’ ; een avond vullend programma waar de liefde vanaf spatte, met tranen geroerd, een prachtig boeket en +2000 foto’s vertrok ik weer naar huis. Een dag om nooit te vergeten…Dank Rosalie en Matthijs voor jullie vertrouwen in mijn werk maar ook de manier waarop ik onderdeel mocht zijn van jullie dag. Ik wens jullie alle geluk van de wereld!